Big Brother de ANP!

Marți neagră pentru Penitenciarul Ploiești.

Urmare a valorificării unor informații, Marti noapte, incepând cu orele 22, o echipă formată din ofițeri anep-iști s-a deplasat in teren, la secția exterioară a Penitenciarului Ploiești , Movila Vulpii, unde, dotați cu echipamente de inregistrare audio-video, au surprins nereguli in efectuarea sarcinilor de serviciu.

După această activitate, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor a convocat o videoconferință , in data de 02 11 2022, cu directorii penitenciarelor, directorii adj SDRP si șefii serviciilor din pază, ocazie cu care au dezbătut vulnerabilitățile create in zona sectorului operativ și așteptările conducerii ANP, care să conducă la garantarea siguranței detinerii.

Această activitate ne aduce aminte de perioada lui Binișor , când ofiteri de prin ANP testau vigilenta pazei din penitenciare.

Aceasta activitate inedită din ultima perioada si-a atins scopul, astfel că in scurt timp sectoarele operative din unitățile penitenciare s-au remontat, fiind conștienți că oricând pot fi supuși unui astfel de test din partea ANP.

Incă nu cunoaștem măsurile pe care conducerea ANP le va dispune in raport de cele constatate la Ploiști insă, cunoscând abordările directorului geneneral, cu siguranță vor fi măsuri care să aibă reverberații in intregul sector operativ din sistemul penitenciar.

By Ionut

Lasă un răspuns