Efort comun!

EFORT COMUN!

In scurt timp am reușit să strangem o sumă de bani considerabilă care este pusă la dispozitia echipei care coordonează actiunea umanitară in numele Federației Politiștilor de Penitenciare.

Nu avem sprijinul conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si nici sprijinul logistic al directorilor de penitenciare, insă reusim să ne mobilizăm exemplar și multumim polițistilor de penitenciare care și-au luat concediu de odihnă pentru a se dedica acestei cauze umanitare.

De asemenea, multumim conducerilor și membrilor sindicatelor afiliate Federatiei Politistilor de Penitenciare care s-au alaturat acestei cauze si au reușit să se mobilizeze intr-un timp atat de scurt.

Cea mai incercată zona este cea de la Vama Siret asa că ne vom concentra in această zonă și la solicitarea organizatorilor de acolo am reusit să achiziționam , pentru femei, copii si bătrâni, pături, perne si hrană .

De asemenea, in colaborare cu un ONG organizăm transportul refugiatilor pe teritoriul României, coordonatorul nostru din această zonă intermediază legătura.

Zilele următoare continuăm tot impreună!

By Ionut

Lasă un răspuns