Inca o victorie!

Inca o victorie!

In timp ce alte federatii fac figuratii prin grupurile de lucru de la A N.P., amanand acordare unor drepturi ce se cuvin angajatilor sistemului penitenciar, Federatia Politistilor de Penitenciare, prin Sindicatul Novo Legis Botosani, castiga definitiv si irevocabil, la Curtea de Apel Suceava , recalcularea si acordarea corecta a indemnizatiei de concediu de odihna, cu includerea sporurilor pentru munca in conditii vatamatoare si sporul pentru conditii grele de munca , actualizate cu rata inflatiei.
Oamenii potriviti, pe functii potrivite, fac lucrurile asa cum trebuie, asta definind si echipa de conducere a Sindicatului Novo Legis Botosani.


In timp ce sindicatele castiga pe banda procese, conducerea A.N.P .inca nu intelegea ca asta este unitatea de masura a modului in care specialistii sistemului inteleg sa aplice legile , iar asta aduce prejudicii sistemului, prin cheltuielile de judecara care nu sunt de neglijat. Poate va veni vreme in care cineva va dispune si cercetari administrative si va impune ca aceste prejudicii sa fie recuperare de la cei care trebuia sa aplice legea corect si nu a aplicat-o!

By Ionut

Lasă un răspuns