Panică in rândul pensionabililor!

PANICĂ IN RÂNDUL PENSIONABILILOR!

Nu este o noutate, dar incă prinde și agitatorii de serviciu isi fac treaba.

Instituirea panicii in rândul oamenilor este un instrument eficient al manipularii care, folosit cu iscusinta de către ” beneficiari” , are o bună cotă de implementare.

Nelinistea sociala profită celor care vor să facă viața grea guvernanților , iar scopul este de a dirija masa electorală.

Pe lângă aceste fiare feroce ale manipulării ,care au capacitatea să mobilizeze fortele intr-o anumită directie, trăiesc și hienele sociale, care se hrănesc cu nelinistea maselor si profită de ocazie ca să isi justifice existenta in fața electoratului.

Recent, cele mai active miscari sindicale au fost din zona structurilor de aparare si de aceea jocul manipularii a fost concentrat in aceasta zona, drept pentru care, doar cu un click pe o tasta, s-a creat isteria.

Conform manipularii legea pensiilor militare va fi modificată fiind puse intr-un asa-zis proiect conditii defavorabile.

Evident că informația s-a rostogolit ca un polovan pe Valea Oltului si botaniștii de serviciu au amplificat efectele.

Mai marii hoardelor se agitară și mai rău si , ca să isi justifice salariile primite de la electori, făcură unele demersuri isterice.

Din păcate Ministerul Justitiei și Administrația Națională a Penitenciarelor nu are incă exercitiul unor astfel de situații si nu comunică bine, astfel că există riscul să avem un nou val de pensionări anticipate si munca istovitoare de incadrare de personal să devină in zadar.

Indemnul nostru este să gânditi cu mintea voastră.

By Ionut

Lasă un răspuns