Proiect de instructiune, incadrare trepte profesionale!b

 

Așa cum v-am informat in articolul anterior suntem spre final de implementare a Deciziei 51/2019 a I.C.C.J. care promovează principiul : ” la muncă egală, drepturi egale”.

Din păcate, spre final, proiectul de instrucțiune a directorului general al ANP era un pic diferit de asteptările membrilor noștri de sindicat, in sensul că era pus semnul egal intre un angajat cu o vechime in profesie de 14 ani, cu 5 ani vechime in sistemul penitenciar și un nou incadrat, algoritmul de numire pe trepte fiind ca ambele situații să fie duse pe treapta inferioară II.

Federatia Polițistilor de Penitenciare a sesizat conducerea ANP, au avut loc și informări scrise, dar și discuții telefonice cu presedintele grupului de lucru ,dl. dga Românu Claudiu, care a prezentat directorului general al ANP argumentele noastre și iată că atunci cand există argumente autentice , conducerea ANP are curajul să revină asupra deciziei care deja incepuse să se creioneze prin penitenciare. Federatia Politistilor de Penitenciare este la a trei a experientă cu actuala conducere a ANP prin care forța argumentelor logice au determinat schimbarea unor decizii deja aplicate.

Decizia finala e una imbunatatita de ANP, chiar si fata de oropunerea noastra, toti cei care au o vechime mai mare de 2 ani in sistem vor fi pusi pe tr. I.

 

DECIZIE – numire trepte ierarhizare v proiect

By Ionut

Lasă un răspuns