Q & A

Q & A

ByIonut

aug. 7, 2020

Q & A

1. Sedinta consiliului de conducere din Administratia Nationala a Penitenciarelor din data de 28.07.2020 se va desfasura in data de 11.08.2020, incepand cu orele 9. Un subiect asteptat este analiza propunerilor de majorare salariala pentru directorii si directorii adjuncti din unitatile penitenciare si personalul din ANP.

2. Procedura de schimbare din functie la solicitarea angajatilor. Din informatiile noastre saptamana viitoare se va desfasura procedura de schimbare din functie.

3. Incadrarea absolventilor scolilor de profil. Incepand cu 01.09.2020 se va face repartizarea pe unitati, iar in jur de 07.09.2020 acestia se vor prezenta la unitatile unde au fost repartizati, dar cel mai probabil debutul va fi cu un scurt concediu de odihna.

4. Grad de ocupare al functiilor in sistemul penitenciar. La data prezenta avem un numar de 11737 politisti de penitenciare iar calculele facute de ANP indica cel mai scazut grad de ocupare al functiilor din ultimi ani.

5. Pe site-ul ANP, la Secțiunea transparență decizională conform Legii nr. 52/2003, a fost postat proiectul Deciziei directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru aprobarea Metodologiilor de desfășurare a probelor de concurs cu caracter eliminatoriu pentru ocuparea posturilor vacante de polițist de penitenciare din sistemul administrației penitenciare.

By Ionut

Lasă un răspuns